Fridays

Top GT // Jeans Nudie // Jacket Jofama

About these ads

3 thoughts on “Fridays

  1. Hej!
    Läser din blogg då och då och tycker den är jättebra, får massor av tips och idéer från dig ;-) Tycker du är så modig som har så hög klackar, jag själv tycker jag blir för lång. Hur lång är du? Du ser inte så lång ut. Å den halsduken du har, den är jättefin. Vart har du köpt den?
    Tack för en bra blogg :-)

    • Hej! Vad kul att höra! Tack!
      Jag älskar klackar och har turen att ha en lång man så jag kan han hur höga som helst nästan! Jag är ganska lång faktiskt, 172 cm. Men med M ser jag pluttig ut :) Halsduken är en favorit men jag har inte köpt den i Sverige. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s